Site Update 2015.11.10

言語: JP EN DE FR
2010-06-21
New Items
users online
フォーラム » FFXIAH.com » News » Site Update 2015.11.10
Site Update 2015.11.10
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-10 14:45:32  
The site has been updated.

  • [XI] Merit caps now reflect the new values.

  • [XI] Job Point caps now reflect the new values.

  • [XIV] The Social links now work correctly from the XIV side.

  • [XIV] The XIV dat miner has had some tweaks after a format change.

  • Nodes now have stricter permissions by default.

  • The Rules node has moved, and links to it have been updated.



The compiled dats for both XIV 3.1 and the XI patch have been handed off to Scragg, who will load them shortly.

Thanks as always for supporting the site.
[+]
MSPaint Winner
Offline
Posts: 1509
By Skjalfeirdotter 2015-11-10 14:49:00  
Thank you! <3
[+]
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-10 14:49:15  
Also, the issue with achievement points not tallying has been found - it's a server level thing, but Scragg knows what it is and will fix it at some point tonight.
[+]
 
Offline
Posts:
By 2015-11-10 14:51:22
 Undelete | Edit  | Link | 引用 | 返事
 
Post deleted by User.
 Asura.Sechs
Offline
サーバ: Asura
Game: FFXI
user: Akumasama
Posts: 5832
By Asura.Sechs 2015-11-11 06:41:41  
Small and insignificant bug I found in the Merits section.
While the single categories caps have been rightfully increased, the sub category "Maximum Merit Points" still considers "15" to be the current cap (whereas of course that's not true and it can go much higher) and because of that displays the number 15 in bold.
[+]
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-11 07:59:55  
Asura.Sechs said: »
Small and insignificant bug I found in the Merits section.
While the single categories caps have been rightfully increased, the sub category "Maximum Merit Points" still considers "15" to be the current cap (whereas of course that's not true and it can go much higher) and because of that displays the number 15 in bold.

Good catch. Fixed locally, will go out next Tuesday.
 leo
Offline
Posts: 2877
By leo 2015-11-11 08:02:16  
You guys are awesome. Lots of love being poured on this site. <3
 
Offline
Posts:
By 2015-11-12 11:47:57
 Undelete | Edit  | Link | 引用 | 返事
 
Post deleted by User.
 Valefor.Shiroha
Offline
サーバ: Valefor
Game: FFXI
user: Shiroha
Posts: 6
By Valefor.Shiroha 2015-11-12 12:03:49  
Yeah I'm having the same issue as Aryianna
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-12 12:21:45  
Point calculator's still jammed. I'll bug Scragg about it again.
 Bahamut.Ahliyya
Offline
サーバ: Bahamut
Game: FFXI
user: Ahliya
Posts: 18
By Bahamut.Ahliyya 2015-11-12 13:25:06  
None of my missions have updated yet and it's been a while now :(
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-12 15:29:18  
Bahamut.Ahliyya said: »
None of my missions have updated yet and it's been a while now :(

Missions are parsed from the LSCOM, which has been very broken for some time now. One way to "fix" it for your character is to set your title to something oooold, like 75-era old, and take off all your gear, then log out (since the LSCOM updates after you've logged out).

There isn't anything we can do on our end if the LSCOM won't give us the proper information :(
[+]
By Jetackuu 2015-11-12 15:30:41  
Mine were still updating fine, I'll try to do a few missions this weekend and see if they still are.
 Asura.Sechs
Offline
サーバ: Asura
Game: FFXI
user: Akumasama
Posts: 5832
By Asura.Sechs 2015-11-13 02:53:09  
Not a bug with the latest website update but I've just noticed a small error that has been around for the last 1+ month.
Puppetmaster merits have changed, website still lists the old ones.
Previously it used to be:

1) Automaton Melee Skill
2) Automaton Ranged Skill
3) Automaton Magic Skill
4) Activate Recast
5) Repair Recast


Now it's:

1) Repair Effect
2) Automaton Skills
3) Maintenance Recast
4) Activate Recast
5) Repair Recast
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-13 09:05:24  
Asura.Sechs said: »
Not a bug with the latest website update but I've just noticed a small error that has been around for the last 1+ month.
Puppetmaster merits have changed, website still lists the old ones.
Previously it used to be:

1) Automaton Melee Skill
2) Automaton Ranged Skill
3) Automaton Magic Skill
4) Activate Recast
5) Repair Recast


Now it's:

1) Repair Effect
2) Automaton Skills
3) Maintenance Recast
4) Activate Recast
5) Repair Recast

Yeah, I knew they were going to change, and just forgot to change them. Sorry about that, it'll go in next week.
 Odin.Llewelyn
Offline
サーバ: Odin
Game: FFXI
user: Llewelyn
Posts: 2072
By Odin.Llewelyn 2015-11-13 23:13:24  
I'm having an issue where I'm not showing up in a linkshell I'm actually the leader of. The site looks like it *might* recognize I'm in it since when I click on Linkshell on the Members Menu page the linkshell shows up, but on my profile page it does not list RiotForceSix. It's been like this for about a month now, but I haven't brought it up since this seemed like an issue that would fix itself.

Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-16 09:03:01  
Achievement points should be calculating correctly again. Let me know if they're not, for you.
Administrator
Offline
Posts: 5344
By Rooks 2015-11-16 09:03:25  
Odin.Llewelyn said: »
I'm having an issue where I'm not showing up in a linkshell I'm actually the leader of. The site looks like it *might* recognize I'm in it since when I click on Linkshell on the Members Menu page the linkshell shows up, but on my profile page it does not list RiotForceSix. It's been like this for about a month now, but I haven't brought it up since this seemed like an issue that would fix itself.

That's odd. I'll have a look.
By Tanag 2015-11-17 14:47:18  
idiot boy said: »
Achievement points should be calculating correctly again. Let me know if they're not, for you.

This worked for my account. Thanks!

1 thing I noticed is my Aegis isn't showing in the Achievement list, but does show in the header. Could it because my Aegis is just 95?

Edit: Actually Ochain isn't showing either, so seems to be a shield thing since other Empyreans of the same level show.
Log in to post.