Autocontrol Sets Lost After Restart

言語: JP EN DE FR
2010-06-21
New Items
users online
フォーラム » Windower » General » Autocontrol sets lost after restart
Autocontrol sets lost after restart
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-09-09 20:15:22  
Saving my sets into the file. I can even open my acon file and see my sets there and save the document again. but once I log out and start windower again i lose everything.
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-09-11 08:46:23  
Bump
 Shiva.Spathaian
Offline
サーバ: Shiva
Game: FFXI
user: Spathaian
Posts: 27965
By Shiva.Spathaian 2014-09-11 09:05:10  
Post your xml, I'll take a look-see after work to see if it's something there as I can't recreate the problem myself.
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-09-11 12:41:07  
Heading home now. I'll see if I can figure out how to post this. It's just going to be the exact file it starts with. As it always overwrites w/e file I have my sets in.
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-09-11 15:55:08  
Code
<?xml version="1.1" ?>
<settings>
	<global>
        <AutoActivate>true</AutoActivate>
        <AutoDeusExAutomata>false</AutoDeusExAutomata>
        <autosets>
            <<dyna>>
                <frame>stormwaker frame</frame>
                <head>soulsoother head</head>
                <slot01>mana booster</slot01>
                <slot02>tranquilizer</slot02>
                <slot03>power cooler</slot03>
                <slot04>turbo charger ii</slot04>
                <slot05>armor plate</slot05>
                <slot06>armor plate ii</slot06>
                <slot07>mana jammer</slot07>
                <slot08>mana jammer ii</slot08>
                <slot09>auto-repair kit ii</slot09>
                <slot10>vivi-valve ii</slot10>
                <slot11>mana tank ii</slot11>
                <slot12>economizer</slot12>
            </<dyna>>
            <default>
            </default>
        </autosets>
        <bg>
            <alpha>255</alpha>
            <blue>0</blue>
            <green>0</green>
            <red>0</red>
            <visible>true</visible>
        </bg>
        <flags>
            <bold>false</bold>
            <bottom>false</bottom>
            <draggable>true</draggable>
            <italic>false</italic>
            <right>false</right>
        </flags>
        <padding>0</padding>
        <pos>
            <x>1152</x>
            <y>326</y>
        </pos>
        <text>
            <alpha>255</alpha>
            <blue>255</blue>
            <font>Consolas</font>
            <fonts>
            </fonts>
            <green>255</green>
            <red>255</red>
            <size>10</size>
        </text>
	</global>
</settings>
 Shiva.Spathaian
Offline
サーバ: Shiva
Game: FFXI
user: Spathaian
Posts: 27965
By Shiva.Spathaian 2014-09-11 15:59:55  
Not seeing anything wonky there. Have you tried making the sets from the in game console commands at all or does that produce the same results?
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-09-11 17:51:53  
this set is made from the in game commands. I wasnt sure if maybe im missing someonething and after i save my set ingame i have to save the file a special way or anything. but the file is saved and up to date.
 Shiva.Spathaian
Offline
サーバ: Shiva
Game: FFXI
user: Spathaian
Posts: 27965
By Shiva.Spathaian 2014-09-11 20:26:10  
I see one problem now that I have a chance to compare it to my own xml.

Your sets have an extra "<" and ">" on them.

Phoenix.Mudrunner said: »
Code
            <<dyna>>
                <stuff>items</stuff>
            <</dyna>>

Should be
Code
<dyna>
          <stuff>items</stuff>
      </dyna>
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-09-12 00:04:21  
will have to give that a try. Thank you
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-10-10 23:26:44  
still having this issue with sets not saving properly
 Phoenix.Mudrunner
Offline
サーバ: Phoenix
Game: FFXI
user: Mudrunner
Posts: 90
By Phoenix.Mudrunner 2014-10-14 06:55:19  
Bump
necroskull Necro Bump Detected! [1785 days between previous and next post]
 Leviathan.Suljin
Offline
サーバ: Leviathan
Game: FFXI
user: Suljin175
Posts: 69
By Leviathan.Suljin 2019-09-03 00:24:25  
Having the same issue, settings aren't saving and the overload table also doesn't save its screen location anymore.
Log in to post.